Grasmaaiers

Honda grasmaaiers

Benzine grasmaaiers van Honda voor een keurig gemaaid grasveld. Afhankelijk van hoe snel u uw gazon wilt maaien kiest u de breedte van de grasmaaier. En afhankelijk of u bomen of perken in uw gazon heeft staan, kiest u de optie die bij uw tuin past.

HRE de Elektrische grasmaaiers van Honda. De elektrische grasmaaiers zijn verkrijgbaar in 33, 37 en 41 cm maaibreedte.

klik op onderstaande links voor meer informatie.

Honda benzine maaiers>>

Honda elektro maaiers>>

 

 

John Deere grasmaaiers

Uit de reeks gazonmaaiers die John Deere aanbiedt, zult u altijd de keuze kunnen maken die past bij uw maaibehoeften. Met de toonaangevende technologie als het verzamelen met ondersteuning van de TurboStar™-ventilator en de hoogwaardige gietaluminium dekken, die op een grote selectie van de modellen wordt geleverd – kunt u vertrouwen op perfecte prestaties elke keer weer. De uitgebreide serie biedt een grote keuze in afmetingen, vermogen en extra functies. En nog meer – elke van deze machines wordt ondersteund door ons gespecialiseerd dealernetwork, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

John Deere grasmaaiers>>

John Deere RUN 51

 

Viking grasmaaiers

De grasmaaiers en grasmachines van VIKING zorgen voor een perfecte snit en zijn daarbij krachtig en betrouwbaar. De vele innovatieve details maken het maaien eenvoudiger en aangenamer dan ooit. Of u nu een benzine grasmaaier, elektrische grasmaaier of accu grasmaaier zoekt, u vindt gegarandeerd het juiste model binnen het uitgebreide VIKING assortiment. Bovendien biedt VIKING niet enkel de klassieke modellen met grasopvanbox aan, maar zijn er ook mulchmaaiers en grasmaaiers voor hoog gras beschikbaar.


 Te koop in onderstaande webshop(s)

  • Paymans Tuintechniek BV
  • -
  • Baarzenstraat 33
  • -
  • 5262 GD   Vught
  • -
  • 073-6564309