Zitmaaiers

Honda zitmaaiers

De zitmaaiers van Honda zijn verkrijgbaar in de maaibreedtes van 71 cm – 92 cm – 102 cm en 122 cm.
De zitmaaiers zijn eenvoudig te bedienen en staan garant voor perfect gemaaid gras. U kunt kiezen om met de zitmaaier het gras op te vangen, het gras uit te werpen of te het gras te mulchen.
Voor het opvangen van het gras heeft Honda grasvangbakken van 170 liter, 280 liter, 300 liter of 350 liter. De grasvangbak wordt handmatig geleegd maar bij de HF 2417 HT en HF 2620 HT kan dit elektrisch.
Om het gras op een veilige manier uit te werpen is een een uitwerpdeflector optioneel. Deze zorgt dat steentjes of keien die in het maaidek terecht zijn gekomen ook netjes achter de maaier neer gelegd worden.

De nieuwe Honda zitmaaiers zijn de maatstaf voor comfort en plezierig grasmaaien. Ze zijn nu nog eenvoudiger te bedienen en staan garant voor perfect gemaaide gazons. Het moderne design, de vanzelfsprekende kwaliteit en de nette afwerking kent zijn gelijke niet. De stille 2 cilinder, 4-takt, V-Twin motor combineert hoge prestaties met een beperkt verbruik.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Honda zitmaaiers>>

Afbeeldingsresultaat voor honda zitmaaierAfbeeldingsresultaat voor honda zitmaaier

 

 

John Deere zitmaaiers

De gazontractoren van John Deere zijn ontworpen voor comfort, gebruiksgemak en prestaties en behoren daarom bij de top als het gaat om gazononderhoud. U zult genieten van het uitzonderlijk soepele rijgedrag dankzij de hoogwaardige transmissie en het volledig gelaste frame. Standard-serie tuintrekkers zijn degelijk ontworpen en van zeer hoge kwaliteit. De Select Series-modellen leveren prestaties van een ongekend niveau, dankzij de door robots gelaste heavy duty-frames, de krachtige brandstofzuinige motoren en de uiterst nauwkeurige maaitechnologie. De Select Series-modellen zijn voorzien van “Edge Xtra” maaidekken, die zijn gevormd uit één stuk zwaar plaatstaal en die beschikken over een superieure constructiekwaliteit, zodat deze ongeëvenaarde maaiprestaties leveren.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.

John Deere zitmaaiers >>

X300-serieX500-serie

 

Stiga Frontmaaiers

Stiga is meer dan grasmaaier alleen. Door de jaren heen is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider met kwalitatieve en innovatieve tuinmachines. Stiga frontmaaier zijn uniek inintro_365x285 hun klasse. Met een combi frontmaaidek voor opvangen of multiclip mulchen komt u overal.

Uitgerust met tal van praktische eigenschappen zodat u geniet van comfort en perfect maairesultaat.

 

 

Viking zitmaaiers

De zitmaaiers van de T4, T5 en T6 serie combineren een onberispelijk maairesultaat en innovatieve technieken. We hebben ons in onze zoektocht naar perfectie laten inspireren door de auto industrie om een gelijkwaardig comfort te bieden zoals bij het besturen van een auto. Het resultaat is een uitstekend maaivermogen, een vlotte bediening, een precieze en soepele wendbaarheid en een ongeëvenaard rijcomfort. Het R4 model vervolledigt het aanbod met een compacte en praktische machine.


 Te koop in onderstaande webshop(s)

  • Paymans Tuintechniek BV
  • -
  • Baarzenstraat 33
  • -
  • 5262 GD   Vught
  • -
  • 073-6564309